Gör ditt företag synligt

Hur ska du få din verksamhet att synliggöras på snabbast möjliga sätt? Med rätt kombination av strategier når du ut till din målgrupp och fler därtill. Den bästa kombinationen är att ge inspirerande föreläsningar och kanske kombinera det med bra profilreklam.

Förmedling av talare brukar ge både socialt engagemang och sprida ditt företags rykte på ett bra sätt. För att bli en bra talare eller ta reda på olika vägar att gå för din verksamhet finns företag som Speakers & Friends som ger dig kött på benen och kanske inspirerar dig att föreläsa om din framgång och din kärnverksamhet, själv. Men du bör även kombinera det med bra marknadsföringsstrategier som profilreklam, då detta är ett bra och prisvärt sätt att nå ut.

kvinna ger konferensNå ut med tal och bilder

Att kombinera det muntliga berättandet och varva det med bilder som påminner om ditt företag, gör att folk lättare snappar upp meddelanden med alla sina sinnen. Om folk enbart från bilder att se men ingen information bakom kan det lätt hända att de går miste om något värdefullt. Visste du t.ex att bokomslag ofta är viktigare än innehåll när en bok säljs?

Många nyföretagare väljer att gå den muntliga vägen och dela med sig av sina erfarenheter och bravader under tiden de startade sin verksamhet eller tiden innan, för att visa för andra människor att saker och ting faktiskt är möjligt. Detta blir ett personligt sätt att nå ut till din kundkrets som känner att det uppstår ett familjärt band mellan er. Om du sedan lägger till profilreklam så är det enklare för dina kunder att få en röd tråd mellan muntlig fakta om din verksamhet, och de bilder och budskap som ges. Detta gör att du blir mer trovärdig, personlig och äkta, vilket efterfrågas starkt idag av alla företag – oavsett bransch. Föreläsningar ger pengar till kassan och berikar dig och din kundkrets, och profilreklam är ett billigt sätt att synas för en bredare publik. Kombinationen av denna marknadsföring är en hit! Det kan även användas på sociala medier till viss del.